De verhuizing van Fysiotherapie Harks

NIEUWS 6 September

Laan 7 van start.

Vanaf 2 oktober 2017 gaat Fysiotherapie Harks verder onder de naam: Laan 7. Dit wordt gevestigd op de tweede etage in het Ontmoetingscentrum van Rabobank Dommelstreek in Geldrop. Reden voor de verhuizing is, naast de groei die Fysiotherapie Harks de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, het kunnen bieden van een totaalconcept voor gezondheidsbevordering. Hierdoor ontstaan mogelijkheden om naast de gebruikelijke zorg invloed uit te oefenen op de gezondheid en vitaliteit van mensen.

BEKIJK HET VOLLEDIG ARTIKEL


 

NIEUWS 5 September

Op 13  en 20 september organiseert Laan 7 ‘Centrum voor Fysieke & Mentale gezondheidsbevordering haar 1e (2e) informatieavond.

Ben je benieuwd wat wij op het vlak van Vitaliteit & Gezondheid voor u kunnen betekenen?

En wist je dat wij naast specialistische Fysiotherapie en Haptotherapie een nieuw uniek concept lanceren rondom:

Herstel – Bewegen – Coaching en Plezier.

Als onderdeel daarvan gaat Laan 7 het adres zijn voor o.a.: specialistisch trainen, preventie, Vitaal Fit programma’s, Yoga & Mindfulness, Vitaal coaching, voedingsbegeleiding.

Wij bieden laagdrempelige, individuele maatprogramma’s en small group trainingen, vanuit een veilige en vertrouwde omgeving, met aandacht en kunde!  Bezoek onze informatieavond woensdag 13 en 20 september en meld je aan.

AANMELDEN


 

NIEUWS 29 JULI

Fysiotherapie Harks verhuist en gaat verder onder de naam Laan 7

Zo, eindsprint gemaakt tot aan de zomervakantie....

Alle apparatuur staat binnen en eerlijk is eerlijk: Het is prachtig geworden: zie onderstaande foto's.

Voor een SNEAK PREVIEW, klik hieronder op de link:

https://animoto.com/play/caNZYGsHge0LKX7wNLlUnw

 

Laan 7

Centrum voor Fysieke & Mentale Gezondheidsbevordering

Fysio - / Haptotherapie - preventief & vitaal Bewegen - Coaching - Voeding - Yoga & Mindfulness

 

 TROTS!!

  • Nr 1 team
  • Nr 1 faciliteiten / locatie
  • Nr 1 totaalconcept Zorg & Bewegen!
  • Is de fysiotherapeut de specialist in bewegen?? Lesley & Johan in elk geval WEL! Samen hebben wij meer dan 50 jaar ervaring met bewegen / trainen!!

Vanaf 2 oktober zijn wij actief op de tweede etage in het pand van de Rabobank Dommelstreek aan de Laan der Vierheemskinderen 7 te Geldrop. Motivatie voor onze verhuizing is naast de groei die de praktijk afgelopen jaren heeft doorgemaakt, het kunnen bieden van een totaalconcept voor gezondheidsbevordering. Hierdoor ontstaan meer mogelijkheden om naast de gebruikelijke zorg (fysiotherapie en haptotherapie), invloed uit te oefenen op de gezondheid en vitaliteit van mensen. Binnen Laan 7 kan men straks terecht voor: specialistische fysiotherapie / haptotherapie, preventief & vitaal trainen, coaching, voeding en mentaal bewegen middels yoga & mindfulness. Dit maakt Laan 7 het centrum voor duurzame gezondheidsbevordering. Ons team bestaat niet meer enkel uit fysio's, maar ook een leefstijl professional en yoga docenten. Momenteel spreken wij met een partner op het gebied van voeding en gaan wij door met een prettige samenwerking met Verloskundige praktijk Geldrop - Mierlo - Brandevoort. Laan 7 zal een wezenlijke en positieve bijdrage gaan leveren aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van mensen, gericht op vitaliteit & gezondheid. Dit doen wij door het helpen, begeleiden en coachen van zowel mensen met als zonder klachten of beperkingen. Daarbij maken we de vertaling naar het dagelijks leven en focussen we op gedragsverandering. Educatie en coaching zijn hiervoor essentieel. Met onze faciliteiten en specialistisch team zijn er naast voorwaarden voor herstel, uitstekende kansen om samen te werken aan vitaliteit & gezondheid.

 

 

Stay tuned...

Namens het gehele team van Laan 7,

Fijne zomerweken en tot na de vakantie!

Groetjes Lesley Pasveer & Johan Tinnemans

 

 

 


 

NIEUWS 10 JULI

Vandaag nieuwe vloer, door Danny Spaan projecten.

'Vanaf het eerste contact zeer tevreden als klant! gastvrij ontvangst op de zaak, waar direct goed de mogelijkheden zijn besproken. Uitgangspunt: de wensen van mij als klant, maar zeker met goed advies vanuit expertise van o.a. Danny.
Inmeten door spaan op de m2 nauwkeurig, das fijn te weten als klant!
Meerdere typen tegels mogen zien, en op locatie stukje proef mee gelegd.
Wat volgde: goede communicatie rondom de planning en fijne monteurs op locatie (vele jaren ervaring!)
Kortom: ik kan het bedrijf en team Spaan zeker aanraden.


 

NIEUWS 19 JUNI

Weekje hard gewerkt door ETB van Keulen. Bedankt voor het vakwerk!

Inrichten kan beginnen#schilderen#nieuwe vloer#shoppen#

 

 

 

 


 

NIEUWS 14 JUNI

VERHUIZING 2 OKTOBER: primeur definitief ontwerp

 

Na 12,5 jaar openen wij, Lesley Pasveer- Harks en Johan Tinnemans, op 2 oktober van dit jaar, onze nieuwe locatie in Geldrop.

Hiermee gaat voor ons een droom in vervulling, waar wij gedreven vanuit passie voor fysiotherapie & bewegen deze uitdaging aangaan.

Op de 2e etage van het prachtige open en transparante gebouw van de Rabobank aan de Laan der Vierheemskinderen zullen wij een "Centrum voor fysieke & mentale gezondheidsbevordering realiseren"

Naast specialistische Fysiotherapie & Haptotherapie zullen wij producten en diensten gaan aanbieden op het vlak van Nazorg – Preventie – Coaching - Fysiek & Mentaal bewegen voor Vitaliteits & Gezondheidsbevordering.

Momenteel leggen wij de laatste hand aan dit unieke totaalconcept. In een groot aantal jaren hebben wij een gedegen visie gevormd betreft synergetische fysieke en mentale producten en diensten rondom Fysiotherapie.

Hiermee doelende op Nazorg (diensten na Fysiotherapie – Haptotherapie), maar zeker ook als centrum voor Preventie en Specialistisch gezond bewegen, ten behoeve van het nastreven van duurzame Vitaliteits & Gezondheidsbevordering.

Ons nieuwe centrum zal zich dus naast Zorg, richten op Gezond Bewegen, zowel Fysiek als Mentaal. Dit in de vorm van een uniek beweegaanbod - mindfullness - coaching en educatie rondom training, ontspanning, maar zeker ook het vertalen van trainingsdoelstellingen naar fysieke en mentale groei buiten het centrum.

Testen en meten maakt onderdeel uit van ons beweegaanbod, net als een hoge mate van begeleiding en de inzet van onze expertise.

Dit zullen we doen middels onze eigen beweegexperts, maar ook door uitbreiding met een vitaliteitscoach en het inzetten van technologie (MywelnessCloud).

Momenteel is onze nieuwe huisstijl in ontwikkeling en zullen wij straks op onze nieuwe website uitpakken met onze nieuwe naam / logo, nieuwe producten / diensten en nieuwe branding.

In de komende weken zullen wij concreet onze nieuwe producten en diensten communiceren.

Graag presenteren wij deze ook op de komende informatie inloopavonden in de maand september.

Ook hebben wij onze Fysiotherapie – tak doorontwikkeld en zal vanaf oktober ons team uitgebreid worden!
Dit t.b.v. het specifiek behandelen van neurologische aandoeningen & geriatrische aandoeningen.


Nieuwsgierig naar…

· de ontwikkelingen

· de voortgang op locatie

· de inhoud van onze nieuwe producten en diensten en wat wij mogelijk voor u kunnen betekenen..?
of schrijf u hier in voor de nieuwsbrief.

 


NIEUWS 9 MEI

Fysiotherapie Harks heeft een productieve middag gehad! Strategie bootcamp; hoe onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de (toekomstige) behoeften van de klant. Met dank aan Ine van de Laar van Strike a Pose http://www.strike-a-pose.nl/wie-is-strike-a-pose/

 

 


 

NIEUWS 12 MEI

Bekijk hier het krantenartikel

 

Fysiotherapie Harks verhuist naar locatie Rabobank in Geldrop

Geldrop, 12 mei 2017- Fysiotherapie Harks, onder andere gevestigd binnen sportcentrum Harks aan de Bleekvelden, verhuist per 2 oktober 2017 naar een nieuwe locatie.

 

Totaal concept voor gezondheidsbevordering

Deze verhuizing geeft de benodigde ruimte en mogelijkheden om, naast specialistische fysiotherapie, ook nieuwe fysieke en mentale diensten aan te bieden. Binnen de vernieuwde missie van de praktijk staat duurzame gedragsverandering ten aanzien van gezondheid en vitaliteit centraal. Wij zijn het centrum voor fysieke en mentale gezondheidsbevordering.

 

Fysiotherapie Harks werkt met negen therapeuten vanuit drie locaties: binnen sportcentrum Harks, sportcentrum 040Fit en huisartsenpraktijk het Atrium. Per 2 oktober 2017 betrekt het gehele team, met uitzondering van locatie Het Atrium, het pand op de 2e etage van Rabobank Dommelstreek aan de Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop.

 

Lesley Pasveer, mede-eigenaar en oprichter van Fysiotherapie Harks, licht toe:” Wij ontwikkelen mee aangaande veranderingen in de zorg. Hierin komt de focus meer te liggen op preventie, fysiek en mentaal bewegen en nazorg. Dit biedt enorme kansen voor duurzame gezondheidsbevordering; een ontwikkeling die we toejuichen. We bewerkstelligen een duurzaam herstel na fysiotherapie én een centrale plek waar we, afzonderlijk van fysiotherapeutische diensten, onze klanten zowel fysiek als mentaal, gezond en verantwoord in beweging willen krijgen. Dit alles in een prachtige, eigentijdse omgeving met ruime openingstijden, een optimale bereikbaarheid en parkeermogelijkheid, luxe kleed- en doucheruimtes en bovenal de beste middelen om te bewegen.”

 

Johan Tinnemans, mede-eigenaar Fysiotherapie Harks, vult aan: ”We stellen klanten centraal en geven op deze nieuwe locatie compleet invulling aan de behoeften rondom vitaliteit en gezondheid. Werken aan een snel herstel is een, maar liever streven we middels maatwerk naar een duurzame gezondheidsbevordering. Educatie, persoonlijke begeleiding en laagdrempeligheid zijn hierin kernbegrippen. Dit realiseren wij op een unieke plek voor onder andere mensen die ondanks het ervaren van pijn, lichamelijke of mentale klachten toch graag willen bewegen.”

 

Vitaliteit

Het pand van Rabobank Dommelstreek is door de grote glazen raampartijen een open, lichte en transparante locatie. Ook de eigenaar, Rabobank Dommelstreek, staat voor transparantie en heeft duurzaamheid en vitaliteit hoog in het vaandel. Adri Geerts, directievoorzitter Rabobank Dommelstreek licht toe: “We zijn blij dat Fysiotherapie Harks in ons pand trekt. Hun visie op een compleet comfortabel en energiek leven sluit aan op onze interne kernwaarden. Wij vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers vitaal zijn in de breedste zin van het woord. Van gezonde voeding en voldoende beweging tot mentaal fit en een goede werk-privé balans. We gaan graag een verdere samenwerking aan met Fysiotherapie Harks om nieuwe initiatieven te ontplooien welke passen onder de vlag van ons Samen Vitaal programma. Zo zorgen we samen voor het welzijn van de inwoners van Geldrop en omgeving.”

 

 

Transparant werken en bewegen

Lesley vervolgt: “Deze transparantie sluit aan bij onze persoonlijke aanpak. We maken samen met de klant de exacte behoefte inzichtelijk en bepalen samen hoe wij gaan werken aan vitaliteit en gezondheid. Dit kunnen wij waar gewenst of noodzakelijk communiceren en overleggen met huisartsen of andere verwijzers. Gezond en verantwoord bewegen is wat ons betreft het beste medicijn. We gaan niet uit van beperkingen, maar van mogelijkheden.”

 

Louis Manche, eigenaar Sportcentrum Harks en 040Fit licht toe: “Het is tijd voor een volgend hoofdstuk voor dit gepassioneerde team. Jaren hebben we elkaar uitstekend aangevuld, alleen is het soms tijd je horizon te verbreden. Gelukkig beperkt onze samenwerking zich niet tot de drempel. We blijven elkaar zeker inspireren en van elkaar leren.”

 

Juist het samenbrengen van de jarenlange expertise van Lesley en Johan draagt bij aan een unieke aanpak voor de behandeling naar herstel en/of het volgen van een passend fysiek beweegtraject. Aan het mentale aspect wordt invulling gegeven met haptonomie, mind fullness en ontspanning. Coaching vindt met name fysiek plaats. Daar waar wenselijk bieden innovatieve digitale toepassingen een uitkomst. Op die manier kan de klant ook op afstand gestimuleerd en begeleid worden.

 

Nieuwe uitstraling

Bij een nieuw pand, een nieuwe stap en een nieuwe aanpak hoort ook een nieuwe uitstraling,” aldus Lesley. “Na 12,5 jaar is het tijd voor een volgende stap en daar hoort wat ons betreft ook een nieuwe, frisse uitstraling bij. De komende maanden gaan we dit verder vorm geven.”

 

 

 


NIEUWS 4 MEI

Overeenkomst getekend met voormalig directeur dhr. Adri Geerts

#NIEUWE STAP#PRACHTIGE RUIMTE#RABOBANK PARTNER VITAAL#UITZICHT OVER GELDROP#CENTRAAL GELEGEN IN GELDROP#HERKENBAAR PAND!

FYSIOTHERAPIE - NAZORG & PREVENTIE - BEWEEGCENTRUM (FYSIEK / MENTAAL)