Bekijk online
 

NIEUWSBRIEF 2017

Juli

 

Fysiotherapie Harks verhuist en gaat verder

onder de naam: Laan 7

 

Laan 7

Centrum voor Fysieke & Mentale gezondheidsbevordering

Fysio / Haptotherapie - preventief & vitaal Bewegen - Coaching - Yoga & Mindfulness

 

Zo, eindsprint gemaakt tot aan de zomervakantie...

Alle apparatuur staat binnen en eerlijk is eerlijk: Het is prachtig geworden!

Voor een SNEAK PREVIEW, check onze leuke film. Hoe doe je dat: klik hieronder op de link:

 https://animoto.com/play/caNZYGsHge0LKX7wNLlUnw

 

 TROTS!

  • Nr 1 team
  • Nr 1 faciliteiten / locatie
  • Nr 1 totaalconcept Zorg & Bewegen: wij zullen starten met preventief trainen, vitaal trainen, verschillende vormen van coaching, waaronder mentaal coahcing & vitaal coaching, yoga & mindfulness voor mentale balans en bewustwording
  • Is de fysiotherapeut de specialist in bewegen? Lesley & Johan in elk geval WEL. Samen meer dan 50 jaar ervaring met bewegen / trainen!
  • Uw vooruitgang zelf monitoren binnen Laan 7, maar ook thuis, middels de my wellness cloud en onze activatie monitors (FitBit)

https://www.youtube.com/watch?v=pets7wRkY0w

 

Vanaf 2 oktober zijn wij actief op de tweede etage in het pand van de Rabobank Dommelstreek aan de Laan der Vierheemskinderen 7 te Geldrop. Motivatie voor onze verhuizing is naast de groei die de praktijk de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, het kunnen bieden van een totaalconcept voor gezondheidsbevordering. Hierdoor ontstaan meer mogelijkheden om naast de gebruikelijke zorg (fysiotherapie en haptotherapie), invloed uit te oefenen op de gezondheid en vitaliteit van mensen. Binnen Laan 7 kan men straks terecht voor: specialistische fysiotherapie / haptotherapie, preventief & vitaal trainen, coaching, voeding en mentaal bewegen middels yoga & mindfulness. Dit maakt Laan 7 het centrum voor duurzame gezondheidsbevordering.

Ons team bestaat niet alleen meer uit fysio's, maar ook een leefstijl professional en yoga docenten. Momenteel spreken wij met partner op het gebied van voeding en gaan wij door met een prettige samenwerking met Verloskundige praktijk Geldrop - Mierlo - Brandevoort.

Laan 7 zal een wezenlijke en positieve bijdrage gaan leveren aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van mensen, gericht op vitaliteit & gezondheid. Dit doen wij door het helpen, begeleiden en coachen van zowel mensen met als zonder klachten of beperkingen. Daarbij maken we de vertaling naar het dagelijks leven en focussen we op gedragsverandering. Educatie en coaching zijn hiervoor essentieel. Met onze faciliteiten en specialistisch team zijn er naast voorwaarden voor herstel, uitstekende kansen om samen te werken aan vitaliteit en gezondheid.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

 

 

 

Stay tuned.... 

Eind augustus zal ons nieuwe merk verder vorm krijgen: logo / beeldmerk / website / FB laan 7 en overige marketing.

 

13 & 20 september inloopavonden + start PRESALE

30 september grand opening + WELKOMSTACTIE

 

NAMENS HET GEHELE TEAM VAN LAAN 7, JOHAN & LESLEY,

 

FIJNE ZOMER!

 

Bezoek onze website www.fysioharks.nl
Fysio Harks | De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop | 040 2858823 | info@fysioharks.nl  
Afmelden voor deze nieuwsbrief Mailing system by WHITE