Bekijk online
 

NIEUWSBRIEF 2017

JULI

Volle kracht vooruit !!

 

De meeste zullen het weten, vanaf 2 oktober gaat onze nieuwe locatie werkelijkheid worden.

Na 12,5 jaar openen wij, Lesley Pasveer en Johan Tinnemans onze nieuwe locatie in Geldrop. Hiermee gaat voor ons een droom in vervulling, waar wij gedreven vanuit passie voor Fysiotherapie - Haptotherapie & Bewegen realiseren:
" Centrum voor fysieke & mentale gezondheidsbevordering".

Naast specialistische Fysiotherapie & Haptotherapie zullen wij producten en diensten gaan aanbieden op het vlak van Nazorg PreventieFysiek trainen & Mentaal bewegen. Momenteel leggen wij de laatste hand aan dit unieke totaalconcept. We zullen rondom half augustus komen met producten en diensten, pakketten, lessen en bijbehorende prijzen. Dit zal parallel lopen met de bekendmaking van onze nieuwe naam - logo - website - merk etc.

Voordat we gaan varen, is het natuurlijk van belang dat de bemanning op volle sterkte is. Afgelopen weken hebben we vele mensen mogen ontmoeten die graag op deze prachtige locatie met ons en het unieke concept willen gaan werken. Zo is het team Fysiotherapie uitgebreidt, maar ook organisatorisch hebben we een stap gemaakt met een volwaardige front office. Daarnaast zal het testen - meten & fysiek trainen verzorgd gaan worden door specialisten op het gebied van bewegen & leefstijl. Betreft de invulling voor mentaal bewegen (Mindfullness & Yoga) hebben wij vorige week concreet 2 toppers weten te betrekken (staan nog niet op onderstaande foto). Blij mee, let's do this! 


 Warme dag, Johan Tinnemans is vast baantjes aan het trekken in de vijver....

 

Karin Ruis

Front Office

Als ik mezelf moet omschrijven dan sta ik als volgt in het leven: actief, sportief, creatief  regelend, pratend, enthousiast en organiserend. Ik kan uit heel veel zaken energie halen, hoe eenvoudig ze ook zijn. Tevens ben ik echtgenote en moeder van 2 kinderen. Ik sport zelf graag (hardlopen en lange afstands-wandelen) en bezoek de sportwedstrijden van de kinderen, lees en tuinier, maak hapjes voor vrienden, familie en derden. Ook maak ik deel uit van de organisatie Samenloop voor Hoop Geldrop-Mierlo, die in 2018 voor de 2e keer georganiseerd gaat worden. Daar haal ik heel veel energie uit!

Ik kan écht genieten van het contact met gasten, door ze een luisterend oor te bieden en aandacht te schenken aan hun wensen en behoeftes en door ze letterlijk en figuurlijk te laten gaan bewegen in het nieuwe centrum voor fysieke en mentale gezondheidsbevordering. Fysiotherapie, haptotherapie, coaching, fysiek trainen en mentaal bewegen waardoor men zich meer vitaal en fit kan voelen!

Ik kijk uit naar de nieuwe samenwerking met het team en de klanten.

Tot ziens vanaf 2 oktober op de nieuwe locatie.

 

Shirley Mohamedhoesein

Front Office

Mijn naam is Shirley Mohamedhoesein. Ik ben getrouwd en moeder van 2 tieners. Ik ben geboren in Suriname, opgegroeid in Den Haag en woon sinds 14 jaar in Brabant. In mijn vrije tijd schilder ik graag. Andere hobby's zijn sporten, lezen en reizen. 

Mijn functie in het team van het nieuwe centrum is medewerker Front Office.  De afgelopen jaren heb ik mij ingezet voor Humanitas Eindhoven. Ik heb ervaren dat oprechte aandacht heel veel kan betekenen voor de mensen. Vaak zijn het kleine dingen als een luisterend oor of een paar bemoedigende woorden, met respect en zonder oordeel, al voldoende voor een positief effect. Deze en andere kwaliteiten wil ik graag inzetten in mijn functie als Front Office medewerker. Ik wil dat de mensen zich welkom voelen in ons centrum! Daarom kijk ik ernaar uit om samen met het team in het nieuwe pand te starten. Ik ben regelend, organiserend, enthousiast en vrolijk. In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder hardlopen. Andere hobby's zijn schilderen, lezen en reizen. Verder kan ik erg genieten van gezelligheid met mijn gezin, familie of vrienden.

Tot ziens vanaf 2 oktober op de nieuwe locatie.

 

Lotte Bos

Bewegingswetenschapper, Fysiotherapeut (neurologie, kwetsbare ouderen, valpreventie)

Mijn naam is Lotte Bos-Nelissen, afgestudeerd bewegingswetenschapper en fysiotherapeut. Ik ben 16 jaar werkzaam als fysiotherapeut met ervaring in het ziekenhuis en in de praktijk. Het werken als fysiotherapeut vind ik nog steeds boeiend, omdat elk individu een andere hulpvraag heeft en ik help graag daarbij om iemands doel te bereiken. Mijn passie is het werken met neurologische patiënten. Ik woon in brandevoort met veel plezier met mijn man en 3 kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te mountainbiken, koken en fotograferen.

Met veel plezier ga ik in Geldrop aan de slag. In een mooie nieuw centrum met enthousiaste collega’s. Ik heb er zin in!

Vanaf september ben ik werkzaam op de huidige locatie, tot ziens vanaf 2 oktober op de nieuwe locatie.

 

Martijn Jordaan

Bewegingsagoog, Fysiotherapeut

Ik ben Martijn Jordaan en in 2012 afgestudeerd als bewegingsagoog bij het CIOS te Sittard. Ik ben verder gegaan met de opleiding fysiotherapie op de Fontys in Eindhoven, waarbij ik tijdens mijn studie de minor manueel therapie op de HAN heb gevolgd.

Ik heb Fysiotherapie Harks leren kennen via mijn eindstage, waarna ik de mogelijkheid heb gekregen om verder aan de slag te gaan als fysiotherapeut. Ik ben zeer enthousiast om deze taak op mij te nemen omdat ik graag met mensen aan de slag ga op het gebied van zorg, beweging en revalidatie. Ik haal mijn kracht uit de omgang en het sociale aspect met de klant. Samen wordt er gekeken naar de doelstellingen, zodat er kan worden gewerkt aan een succesvolle revalidatie waarbij het persoonlijke contact en de hulpvraag op de eerste plaats staan.

Tot eind september werk ik op de huidige locatie, tot ziens vanaf 2 oktober op de nieuwe locatie.

 

Nina de Rooij

Leefstijl Professional

Wil jij iets veranderen aan je leefstijl? Maar kom je maar niet de spreekwoordelijke drempel over? Als leefstijlprofessional help ik je graag op weg naar jouw persoonlijke doelstelling. Bij mij staat gezond zijn voorop en ik houd totaal niet van ‘je moet dit of je moet dat’. Ik help je om jouw doelstelling te behalen. We zoeken samen  naar een gulden middenweg waarin jij én kunt genieten én je doel kunt behalen.

Mijn naam is Nina de Rooij, vanaf oktober ben ik werkzaam op de nieuwe locatie. Ik ben afgestudeerd als HBO leefstijladviseur, voor mijn HBO opleiding heb ik de MBO opleiding Wellness en Lifestyle afgerond. Door mijn twee sportopleidingen en reeds eerdere werkervaring heb ik veel kennis opgedaan over bewegingsvormen en leefstijlverandering.

Je huidige patroon nemen we als uitgangspunt en met kleine stapsgewijze veranderingen werk je toe naar je persoonlijke doelen.

Ik ben er van overtuigd dat als je echt iets wilt, je dat ook kunt bereiken. Voor mij staat de zorg en het welzijn van de mens altijd voorop door mij in te leven in diens situatie, een luisterend oor te bieden, te spiegelen en geduldig te zijn. Het blijft een uitdaging om voor ieder een geschikte manier van begeleiding te vinden zodat leefstijlverandering gerealiseerd wordt. Er zijn jou reeds velen met succes voorgegaan dus waarom jij ook niet?

Ik kijk er naar uit om deel te mogen zijn van een professioneel team dat er is voor jou!

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het uiteraard graag,

Tot ziens vanaf 2 oktober op de nieuwe locatie.

 

Zomerrooster, inloopspreekuur klik hieronder !!

 

                                     

Bezoek onze website www.fysioharks.nl
Fysio Harks | De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop | 040 2858823 | info@fysioharks.nl  
Afmelden voor deze nieuwsbrief Mailing system by WHITE