Bekijk online
 

NIEUWSBRIEF 2017

Mei

Fysiotherapie Harks verhuist naar locatie Rabobank in Geldrop

 

Geldrop, 22 mei 2017- Fysiotherapie Harks, onder andere gevestigd binnen sportcentrum Harks aan de Bleekvelden, verhuist per 2 oktober 2017 naar een nieuwe locatie.

 

Totaal concept voor gezondheidsbevordering

Deze verhuizing geeft de benodigde ruimte en mogelijkheden om, naast specialistische fysiotherapie, ook nieuwe fysieke en mentale diensten aan te bieden. Binnen de vernieuwde missie van de praktijk staat duurzame gedragsverandering ten aanzien van gezondheid en vitaliteit centraal. Wij zijn het centrum voor fysieke en mentale gezondheidsbevordering.

 

Fysiotherapie Harks werkt met negen therapeuten vanuit drie locaties: binnen sportcentrum Harks, sportcentrum 040Fit en huisartsenpraktijk het Atrium. Per 2 oktober 2017 betrekt het gehele team, met uitzondering van locatie Het Atrium, het pand op de 2e etage van Rabobank Dommelstreek aan de Laan der Vier Heemskinderen in Geldrop.

 

Lesley Pasveer, mede-eigenaar en oprichter van Fysiotherapie Harks, licht toe:” Wij ontwikkelen mee aangaande veranderingen in de zorg. Hierin komt de focus meer te liggen op preventie, fysiek en mentaal bewegen en nazorg. Dit biedt enorme kansen voor duurzame gezondheidsbevordering; een ontwikkeling die we toejuichen. We bewerkstelligen een duurzaam herstel na fysiotherapie én een centrale plek waar we, afzonderlijk van fysiotherapeutische diensten, onze klanten zowel fysiek als mentaal, gezond en verantwoord in beweging willen krijgen. Dit alles in een prachtige, eigentijdse omgeving met ruime openingstijden, een optimale bereikbaarheid en parkeermogelijkheid, luxe kleed- en doucheruimtes en bovenal de beste middelen om te bewegen.”

 

Johan Tinnemans, mede-eigenaar Fysiotherapie Harks, vult aan: ”We stellen klanten centraal en geven op deze nieuwe locatie compleet invulling aan de behoeften rondom vitaliteit en gezondheid. Werken aan een snel herstel is een, maar liever streven we middels maatwerk naar een duurzame gezondheidsbevordering. Educatie, persoonlijke begeleiding en laagdrempeligheid zijn hierin kernbegrippen. Dit realiseren wij op een unieke plek voor onder andere mensen die ondanks het ervaren van pijn, lichamelijke of mentale klachten toch graag willen bewegen.”

 

Vitaliteit

Het pand van Rabobank Dommelstreek is door de grote glazen raampartijen een open, lichte en transparante locatie. Ook de eigenaar, Rabobank Dommelstreek, staat voor transparantie en heeft duurzaamheid en vitaliteit hoog in het vaandel. Adri Geerts, directievoorzitter Rabobank Dommelstreek licht toe: “We zijn blij dat Fysiotherapie Harks in ons pand trekt. Hun visie op een compleet comfortabel en energiek leven sluit aan op onze interne kernwaarden. Wij vinden het namelijk van belang dat onze medewerkers vitaal zijn in de breedste zin van het woord. Van gezonde voeding en voldoende beweging tot mentaal fit en een goede werk-privé balans. We gaan graag een verdere samenwerking aan met Fysiotherapie Harks om nieuwe initiatieven te ontplooien welke passen onder de vlag van ons Samen Vitaal programma. Zo zorgen we samen voor het welzijn van de inwoners van Geldrop en omgeving.”

 

 

 

Transparant werken en bewegen

Lesley vervolgt: “Deze transparantie sluit aan bij onze persoonlijke aanpak. We maken samen met de klant de exacte behoefte inzichtelijk en bepalen samen hoe wij gaan werken aan vitaliteit en gezondheid. Dit kunnen wij waar gewenst of noodzakelijk communiceren en overleggen met huisartsen of andere verwijzers. Gezond en verantwoord bewegen is wat ons betreft het beste medicijn. We gaan niet uit van beperkingen, maar van mogelijkheden.”

 

Louis Manche, eigenaar Sportcentrum Harks en 040Fit licht toe: “Het is tijd voor een volgend hoofdstuk voor dit gepassioneerde team. Jaren hebben we elkaar uitstekend aangevuld, alleen is het soms tijd je horizon te verbreden. Gelukkig beperkt onze samenwerking zich niet tot de drempel. We blijven elkaar zeker inspireren en van elkaar leren.”

 

Juist het samenbrengen van de jarenlange expertise van Lesley en Johan draagt bij aan een unieke aanpak voor de behandeling naar herstel en/of het volgen van een passend fysiek beweegtraject. Aan het mentale aspect wordt invulling gegeven met haptonomie, mind fullness en ontspanning. Coaching vindt met name fysiek plaats. Daar waar wenselijk bieden innovatieve digitale toepassingen een uitkomst. Op die manier kan de klant ook op afstand gestimuleerd en begeleid worden.

 

Nieuwe uitstraling

Bij een nieuw pand, een nieuwe stap en een nieuwe aanpak hoort ook een nieuwe uitstraling,” aldus Lesley. “Na 12,5 jaar is het tijd voor een volgende stap en daar hoort wat ons betreft ook een nieuwe, frisse uitstraling bij. De komende maanden gaan we dit verder vorm geven.”

 

     

 

Bezoek onze website www.fysioharks.nl
Fysio Harks | De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop | 040 2858823 | info@fysioharks.nl  
Afmelden voor deze nieuwsbrief Mailing system by WHITE